Decesul Lianei Dumitrescu lasa un loc vacant in Parlament pana in 2012

Postat la 29 ianuarie 2011 50 afişări

Decesul deputatei Liana Dumitrescu, reprezentanta a Asociatiei Macedonenilor din Romania in grupul minoritatilor nationale din Camera Deputatilor, a aratat inca o lacuna a sistemului legislativ, intrucat in legea electorala nu exista o prevedere de urmat intr-un astfel de caz.

Potrivit informatiilor preliminare de la Autoritatea Electorala Permanenta, mandatul minoritatii macedonene va ramane vacant pana la alegerile parlamentare din 2012. Legea electorala stabileste conditiile in care sunt alesi reprezentantii organizatiilor minoritatilor, insa nu face referire la situatia cand un mandat al acestora ramane vacant.

Deputata Liana Dumitrescu a incetat din viata, joi dimineata, la Spitalul de Urgenta "Elias" din Bucuresti, din cauza unui stop cardiac pe fondul unei boli vasculare cu componenta genetica.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/decesul-lianei-dumitrescu-lasa-un-loc-vacant-in-parlament-pana-in-2012-7930458
7930458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.