De ce vor sa se vada in weekend presedintele roman si premierul maghiar Viktor Orban

Postat la 23 iulie 2010 14 afişări

Presedintele Traian Basescu se va intalni, cel mai probabil sambata, cu premierul Ungariei, Viktor Orban, cei doi fiind invitati sa participe la Baile Tusnad (judetul Harghita) la cea de-a XXI-a editie a Universitatii de Vara si a Taberei Studentesti Tusványos.

Surse din ambele parti ne-au confirmat ca o discutie intre seful statului si prim-ministrul de la Budapesta va exista, nefiind deocamdata stabilit si locul. Din partea organizatorilor evenimentului, Sándor Krisztina a precizat ca intalnirea s-ar putea desfasura la Miercurea-Ciuc, la Targu Mures sau chiar la Tabara Tusvanyos.

"Un consilier al presedintelui Traian Basescu ne-a sunat si ne-a spus ca acesta este de acord, chiar doreste sa raspunda invitatiei de a se intalni cu premierul ungar, dar ca nu s-au stabilit inca amanuntele", a declarat Sándor. Ieri, a aparut si varianta ca discutia Basescu-Orban se doreste a fi mai ferita de ochii presei, prin urmare locul de desfasurare sa fie in vila de protocol a administratiei prezidentiale din statiunea Covasna.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Basescu,
discutii,
Viktor Orban
/actualitate/politic/de-ce-vor-sa-se-vada-in-weekend-presedintele-roman-si-premierul-maghiar-viktor-orban-6678196
6678196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.