De ce isi pune Becali partidul pe tava PDL-ului sau PNL-ului

Postat la 27 februarie 2010 50 afişări

Liderul PNG-CD George Becali doreste ca partidul sau sa fuzioneze cu una dintre formatiunile politice de drepata, PDL sau PNL, el precizand, intr-un interviu acordat ProTV, ca va solicita in schimb, in negocierile pe care intentioneaza sa le deruleze, un post de vicepresedinte la nivel national.

"Eu cred ca, in mare parte, s-au cam strans apele in politica", a apreciat Becali, mentionand ca sunt in prezent trei partide mari - PDL, PSD si PNL - si ca doreste ca PNG sa fuzioneze sau sa faca o alianta cu unul dintre partidele de dreapta. El a afirmat ca va discuta in acest sens atat cu liderii PDL, cat si cu cei ai PNL.

"Voi lua o hotarare, de fapt hotararea e luata, dar nu e sigur ceea ce voi face. PNG va face o alianta sau fuziune, cred ca fuziune, cu un partid de dreapta, PDL sau PNL. Voi discuta si cu PDL si cu PNL. Cine va accepta si va vrea sa faca fuziunea cu PNG va fi binevenit", a afirmat el intr-un interviu acordat ProTV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Becali,
PDL,
PNL,
fuziuni,
partide,
PNG,
vicepresedinte
/actualitate/politic/de-ce-isi-pune-becali-partidul-pe-tava-pdl-ului-sau-pnl-ului-5640811
5640811
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.