De ce crede Boc ca Nabucco este un proiect viabil

Postat la 25 februarie 2010 13 afişări

Proiectul Nabucco este unul viabil si care trebuie sustinut pentru asigurarea securitatii energetice, Romania urmarind in acelasi timp si interconectarea sistemelor energetice cu cele ale statelor vecine, a afirmat premierul Boc, la summit-ul privind securitatea energetica, organizat la Budapesta.

El a aratat ca si domeniul energetic a fost grav afectat de criza economica , prin diminuarea volumului de investitii si amanarea unor proiecte in principal in sectorul de petrol si gaze, si a apreciat totodata ca ultima criza a gazelor, din 2009, impune identificarea de catre statele din centrul si estul Europei a unor solutii alternative pentru asigurarea securitatii energetice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nabucco,
proiect,
securitate,
energie,
sisteme
/actualitate/politic/de-ce-crede-boc-ca-nabucco-este-un-proiect-viabil-5621477
5621477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.