De ce a demisionat ministrul Sanatatii, Cseke Attila

Postat la 04 august 2011 38 afişări

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a anuntat, joi, ca demisioneaza din functie, nemultumit de banii primiti de MS la rectificarea bugetara, care s-a discutat fara a i se cere punctul de vedere, si a precizat ca in mandatul sau a avut mai multe dispute cu reprezentanti ai Ministerului Finantelor.

Cseke Attila a spus ca abia miercuri, la ora 14.00, a primit proiectul rectificarii bugetare, iar ministrul Sanatatii nu a fost consultat in legatura cu acesta, fapt pe care l-a calificat ca fiind "extrem de grav". El a precizat ca si-a exprimat nemultumirea si in sedinta de Guvern de miercuri si ca joi a avut o discutie cu premierul Emil Boc, caruia i-a inaintat demisia. Cseke a precizat ca premierul i-a cerut sa nu demisioneze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
sanatate,
cseke,
demisie
/actualitate/politic/de-ce-a-demisionat-ministrul-sanatatii-cseke-attila-8568634
8568634
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.