Cutremur la Interne. Vasile Blaga a demisionat

Postat la 27 septembrie 2010 9 afişări

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a ajuns luni dimineata la Palatul Victoria pentru a-si prezenta demisia, in urma scandalului generat de marsul ilegal al politistilor si dupa ce presedintele si premierul au renuntat la serviciile de escorta ale Politiei. Surse ministeriale au declarat ca ministrul Vasile Blaga a venit la sediul Guvernului pentru a-si depune demisia de onoare.

El a intrat in Palatul Victoria avand in mana mai multe hartii.

Anterior, surse ministeriale declarau, pentru MEDIAFAX, ca ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, intentioneaza sa isi dea demisia de onoare si sa o inainteze, luni, premierului Emil Boc. Potrivit surselor citate, ministrul Vasile Blaga a luat deja aceasta decizie, din motive personale.

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, i-a convocat la discutii, luni dimineata, pe sefii structurilor din MAI, printre cei care au participat la intalnire fiind sefii Politiei Romane si Jandarmeriei, Petre Toba si Olimpiodor Antonescu, au precizat sursele citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
Politie,
Blaga,
demisie,
masuri
/actualitate/politic/cutremur-la-interne-vasile-blaga-a-demisionat-7425142
7425142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.