Cum vrea Udrea sa dubleze numarul de turisti straini din Romania

Postat la 18 februarie 2011 9 afişări

Informatiile de contact ale "ingerilor pazitori" vor fi oferite turistilor prin SMS. Acestia vor fi perceputi ca "un colac de salvare de catre oaspetii Romaniei".

"Ingerii pazitori", "Ne pasa", "Romania iti ureaza bun venit", 20 de atractii de top si 10 circuite de top reprezinta principalele "tactici" cu care ministrul Elena Udrea vrea sa dubleze, in patru ani, numarul de turisti straini din Romania. Concret, ponderea lor ar putea creste de la 25% la 50% din totalul turistilor. In 2009, numarul total al turistilor straini in Romania a fost de 7,5 milioane persoane, potrivit INS. Pentru atingerea acestui scop, Udrea a anuntat joi lansarea Planului de marketing strategic si operational pentru Romania in perioada 2011-2015. "Este pentru prima data cand promovarea Romaniei se va face in mod profesionist, dupa recomandarile unor specialisti. Planul de marketing strategic ne va spune cum, unde, cu cine si catre cine ne vom indrepta actiunile de promovare a turismului din Romania", a declarat Elena Udrea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
turism,
Elena Udrea,
MDRT,
straini,
turisti
/actualitate/politic/cum-vrea-udrea-sa-dubleze-numarul-de-turisti-straini-din-romania-7993945
7993945
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.