Cum va „rezolva imediat” Guvernul problema politistilor ilegali

Postat la 27 septembrie 2010 6 afişări

Presedintele Traian Basescu si-a justificat, duminica, decizia de a renunta la serviciile Politiei si Jandarmeriei prin faptul ca, la mitingul neautorizat de vineri, acestia au incalcat legea si, drept urmare, Presedintia nu mai poate colabora cu ei.

Intr-o declaratie de presa tinuta la Cotroceni, Basescu a sustinut ca cei 6.000 de protestari au incalcat cu buna stiinta legea si a explicat de ce s-a suparat si pe jandarmi: "Stiu foarte bine ca multi romani au manifestat in Bucuresti in aceasta perioada, dar toti au manifestat respectand legea. Singurii care au incalcat legea au fost salariatii MAI si nu ma refer numai la politistii care au maniferstat, ci si la jandarmii care nu au aplicat legea, ci au negociat-o cu sindicalistii". Presedintele a spus ca manifestarile de vineri sunt cu atat mai grave cu cat au fost facute de cei chemati sa aplice legea si sa impuna respectarea ei, mai ales ca purtau uniforme cu simboluri ale statului roman.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
politic,
Basescu,
politisti,
miting,
Guvern
/actualitate/politic/cum-va-rezolva-imediat-guvernul-problema-politistilor-ilegali-7423877
7423877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.