Cum a stricat PDL planurile presedintelui Basescu la "sedinta de partid"

Postat la 16 februarie 2011 18 afişări

PDL i-a stricat planurile presedintelui Traian Basescu, atunci cand presedintele parea sigur ca va reusi sa impuna varianta premierului independent.

Basescu reusise, dupa trei intalniri succesive cu presedintii de organizatii, sa isi asigure o majoritate pentru schimbarea lui Emil Boc cu un tehnocrat, cu acceptul premierului. Luni seara, dupa intrevederea de la Vila Lac 1, Basescu era convins ca a castigat partida, mai ales ca Boc ii daduse asigurari, si in discutiile tete-a-tete, si in de fata cu presedintii de organizatii ca este dispus sa plece de la guvern si chiar de la partid, daca i se cere.

Marti dimineata, lucrurile s-au schimbat: Boc a transmis ca ideea demisiei nu ii mai pare una de succes si ca riscurile pentru PDL sunt prea mari. Conform unor surse din PDL, mai multi lideri de filiale au avut o discutie cu Boc, in care i-au transmis ca il vor in continuare la Palatul Victoria.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
Basescu,
partid,
planuri
/actualitate/politic/cum-a-stricat-pdl-planurile-presedintelui-basescu-la-sedinta-de-partid-7988023
7988023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.