Cum a fost reales Vadim presedinte al PRM

Postat la 31 octombrie 2010 19 afişări

Corneliu Vadim Tudor a fost reales presedinte al PRM, sambata, la cel de-al cincilea Congres al formatiunii, cu 1050 de voturi "pentru" din cele 1180 valabil exprimate.

Delegatii la acest congres au validat si echipa propusa de liderul partidului. Astfel, din echipa de conducere a PRM vor face parte 12 vicepresedinti: Gheorghe Buzatu, Constantin Gaucan, Carol Dina, Victor Teodor Iovici, Codrin Stefanescu, Marius Marinescu, Dan Dumitru Zamfirescu, Ioan Aurel Rus, Cristian Stanescu, Adrian Popescu, Ilie Mirita si Florin Simion.

Delegatii la Congres l-au votat pentru functia de secretar general pe Gheorghe Funar, lista conducerii partidului cuprinzand si un numar de 13 secretari executivi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/cum-a-fost-reales-vadim-presedinte-al-prm-7634254
7634254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.