Cristian Preda va propune PDL sa aiba ca sigla marul

Postat la 26 ianuarie 2010 16 afişări

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, pentru "Gandul", ca va propune partidului sa aiba ca sigla marul, pentru ca este un semn de sanatate, de deschidere, de simpatie si "este un fruct pentru toata lumea".

"Nu vad nicio problema cu denumirea partidului, e bine sa ramana si termenul de democrat, si cel de liberal, nu este nicio problema in privinta culorii, e foarte bine ca este portocalie, insa sigla creeaza intr-adevar niste discutii, trandafirul fiind un simbol socialist. Voi propune partidului, ca sigla, un mar, pentru ca e un semn de sanatate, de deschidere, de simpatie si e un fruct pentru toata lumea. Oricine poate sa manance un mar"", a declarat Cristian Preda pentru "Gandul".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Cristian Preda,
PDL,
nume,
partid,
doctina
/actualitate/politic/cristian-preda-va-propune-pdl-sa-aiba-ca-sigla-marul-5446242
5446242
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.