Cristian Diaconescu, urmarit si filmat in situatii compromitatoare

Postat la 21 februarie 2010 221 afişări

Jurnalista Floriana Jucan a declarat sambata ca a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, insotite de imagini in care acesta apare in ipostaze compromitatoare, Diaconescu afirmand ca acest fapt are legatura cu Congresul si ca oricine l-a urmarit a facut-o ilegal.

"Aceasta monitorizare este adevarata. Cristian Diaconescu este monitorizat non-stop, de cand merge cu sotia la cumparaturi, pana cand merge la unii dintre liderii PSD acasa, cand merge la sediul SRI din Piata Victoriei, sau cand merge intr-o vizita de patru ore, pe 5 februarie, la resedinta unui mogul. Ce m-a uimit la Diaconescu este ca, in toata aceasta perioada, se deghizeaza: isi pune fes pe cap, parcheaza pe strazi laturalnice, isi pune ochelari, deci are ceva de ascuns", a spus, la Realitatea TV, Floriana Jucan. Ea precizat ca monitorizarea lui Diaconescu a fost facuta in perioada 1-10 februarie, fara a mentiona cine a facut aceasta monitorizare. De asemenea, politicianul social-democrat ar fi fost surprins in ipostaze care tin de viata privata.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
Diaconescu,
congres,
retragere,
alegeri,
filaj,
urmarire
/actualitate/politic/cristian-diaconescu-urmarit-si-filmat-in-situatii-compromitatoare-5578412
5578412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.