Constantin Nicolescu a fost detubat si este constient

Postat la 31 ianuarie 2011 46 afişări

Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost detubat la ora 15.00 si este constient, dupa operatia pe cord deschis la care a fost supus duminica, a declarat medicul Serban Bradisteanu, de la Spitalul "Floreasca".

Nicolescu va fi supus unui examen neurologic complet pentru a se vedea daca leziunile celebrale s-au accentuat in urma interventiei chirurgicale care a presupus oprirea inimii aproximativ o ora, a adaugat medicul. Acesta a precizat ca operatia facuta a fost una de revascularizare miocardica completa pe cord deschis, in care s-au facut grefe de artere si de vene din spatele sternului si de la picioare. Intrebat in legatura cu posibilitatea transferului pacientului in Spitalul Penitenciar Jilava, Bradisteanu a spus ca aceasta impune o expertiza medico - legala de care insa nu se ocupa spitalul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
CJ Arges,
Nicolescu,
arest,
operatie,
cord
/actualitate/politic/constantin-nicolescu-a-fost-detubat-si-este-constient-7936522
7936522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.