Conflict la PSD Mehedinti: Eugen Nicolicea, reclamat la Politie ca nu pleaca din sediu

Postat la 28 ianuarie 2010 18 afişări

Mai multi politisti din Drobeta Turnu Severin au intervenit, in noaptea de miercuri spre joi, in incercarea de a aplana un conflict izbucnit la sediul filialei judetene a PSD Mehedinti, dupa ce un membru PSD a sunat la Politie reclamand ca deputatul Eugen Nicolicea nu vrea sa paraseasca imobilul.

Potrivit unor surse din PSD Mehedinti, scandalul a inceput miercuri seara, cand deputatul Eugen Nicolicea, fost membru PSD ar fi venit, impreuna cu fratele sau, la sediul PSD sa participe la o sedinta de partid, iar membrii PSD nu i-au permis.

Acelasi surse au precizat ca, dupa sedinta, cand au vrut sa inchida sediul, deputatul Eugen Nicolicea, impreuna cu fratele sau, Liviu Nicolicea, si cu alte patru persoane nu ar fi vrut sa paraseasca sediul si ar fi fost incuiati cu lacatul in sediul filialei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nicolicea,
PSD,
scandal,
Mehedinti,
sediu,
reclamatie
/actualitate/politic/conflict-la-psd-mehedinti-eugen-nicolicea-reclamat-la-politie-ca-nu-pleaca-din-sediu-5453756
5453756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.