Concurs de motiuni contra Guvernului: trei de la PNL, una de la PSD

Autor: Mihai Mitrica Postat la 27 martie 2011 13 afişări

Comisia de Sanatate a PNL a anuntat ca pregateste trei motiuni simple pe sanatate, una pe medicina de familie, a doua pe reorganizarea si restructurarea spitalelor, iar a treia pe coplata si medicamentele compensate.

La randul sau, PSD va depune acesta saptamana la Senat o motiune simpla la adresa ministrului educatiei, Daniel Funeriu, in semn de protest fata de situatia cadrelor didactice din judetele Suceava si Botosani, care nu si-au primit majorarile salariale castigate in instanta.

Data fiind firava majoritate pe care se poate baza Guvernul in camera superioara, e posibil ca demersul PSD sa reuseasca, desi motiunile simple nu au caracter imperativ pentru membrii Executivului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/concurs-de-motiuni-contra-guvernului-trei-de-la-pnl-una-de-la-psd-8101659
8101659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.