Comisia Electorala Centrala va renumara toate voturile din Republica Moldova

Postat la 10 decembrie 2010 28 afişări

Curtea Constitutionala din R. Moldova a admis solicitarea PCRM privind renumararea voturilor exprimate in scrutinul legislativ din 28 noiembrie, inforneaza PRO TV Chisinau.

Comisia Electorala Centrala urmeaza sa renumere toate voturile din Republica Moldova.

Potrivit judecatorilor, cererea PCRM a fost admisa din cauza incompatibilitatilor dintre datele inscrise in procesele verbale primite de la birourile electorale si documentele postate pe site-ul Comisiei Electorale Centrale.

Partidul Comunistilor din Republica Moldova semnalase o serie de nereguli dupa alegerile din 28 noiembrie, solicitand renumararea voturilor acordate PCRM si PLDM, precum si verificarea listelor electorale. PCRM afirma ca, in cursul numararii paralele, a constatat nereguli in procesele-verbale de la birourile sectiilor de votare, identificand "circa 200 de proces-verbale falsificate".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
Moldova,
rezultate,
renumarare,
voturi,
CEC
/actualitate/politic/comisia-electorala-centrala-va-renumara-toate-voturile-din-republica-moldova-7801262
7801262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.