Coalitia se va reuni marti in sedinta, posibila discutie legata si de schimbarea lui Boc

Postat la 16 mai 2011 12 afişări

Coalitia se va reuni, marti, in sedinta, existand posibilitatea ca unul dintre subiectele discutiei sa fie legat de oportunitatea schimbarii lui Emil Boc din functia de prim-ministru, procedura care insa, daca va fi decisa, ar putea necesita o pregatire mai lunga in Parlament, afirma surse politice.

"Marti dimineata este programata sedinta coalitiei, cand este posibil sa se puna problema schimbarii premierului . Aceasta procedura ar mai putea insa dura, deoarece, intr-o astfel de eventualitate, este necesar ca partidele de guvernamant sa se organizeze bine, pentru a nu avea surprize in Parlament", au declarat agentiei MEDIAFAX sursele citate. Potrivit acestora, liderii UDMR s-au intalnit, luni, la Palatul Victoria, pentru o discutie legata de situatia politica actuala, mizand in continuare pe faptul ca, daca la nivelul PDL va fi decisa schimbarea lui Boc din postul de premier, vor fi si ei consultati. Premierul Emil Boc ar putea fi schimbat de la sefia Guvernului in perioada urmatoare, dupa ce a obtinut un nou mandat de presedinte al PDL , au declarat, sambata seara, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
coalitie,
guvern,
boc,
pdl
/actualitate/politic/coalitia-se-va-reuni-marti-in-sedinta-posibila-discutie-legata-si-de-schimbarea-lui-boc-8269227
8269227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.