Cine aprinde fitilul "marelui miting de 80.000 de oameni" din ziua motiunii

Postat la 26 octombrie 2010 14 afişări

Anuntul liderilor opozitiei si ai marilor confederatii sindicale privind organizarea unui mare miting de protest la Bucuresti, in ziua motiunii, la care vor participa 80.000 de oameni, precum si indemnurile fruntasilor PSD ca alesii locali sa vina alaturi de sindicalisti in actiunile pe care le vor desfasura au generat o explozie in lant din partea sefilor PDL.

Elena Udrea, ministrul turismului, a declarat ca "va analiza daca actiunile de strada din ziua motiunii de cenzura pot fi stopate prin mijloace legale - iar daca nu, trebuie sa se stie ca majoritatea celor care vor iesi in strada sunt membri de partid". Ea spune ca "a inteles" ca politicienii vor incerca sa inchirieze garnituri de tren, microbuze si autocare, pentru a-si transporta oamenii la Bucuresti.

Vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, a fost si mai exploziv in declaratii, cerand PSD "sa renunte la instigarea la violenta, la mitingul organizat miercuri, in ziua votului asupra motiunii de cenzura".

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
motiune,
proteste,
miting,
PDL,
PSD,
sindicate,
Udrea,
Flutur
/actualitate/politic/cine-aprinde-fitilul-marelui-miting-de-80-000-de-oameni-din-ziua-motiunii-7563715
7563715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.