Cei chemati la comisiile de ancheta de la Senat pot sa stea linistiti acasa

Postat la 20 martie 2011 13 afişări

Comisia pentru Regulament a Senatului a decis sa elimine din regulamentul acestei Camere articolul care prevede obligatia persoanelor invitate la audieri de a se prezenta in fata comisiilor de ancheta, a declarat presedintele comisiei, Constantin Dumitru (PDL).

El a precizat ca aceasta problema va fi reglementata printr-un viitor proiect de lege. Respectiva prevedere trebuia eliminata, sustine Dumitru, avand in vedere faptul ca senatorii nu pot prevedea in regulamentul propriu obligatii pentru alte persoane.

Constantin Dumitru a mai spus ca nu doar eliminarea acestei obligatii, ci si faptul ca nu exista prevederi legale care impun transmiterea de catre cei audiati a informatiilor solicitate constituie probleme care trebuie sa fie rezolvate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/cei-chemati-la-comisiile-de-ancheta-de-la-senat-pot-sa-stea-linistiti-acasa-8075718
8075718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.