Ce vrea Oprea de la PDL: o alianta pe model ACD, posturi de vicepresedinti la Camera si Senat

Postat la 21 ianuarie 2011 11 afişări

Conducerea UNPR a decis sa propuna PDL o alianta dupa modelul celei "brevetate" cu liberalii de PC-ul lui Voiculescu. Dupa cum au precizat pentru gandul surse de la varful UNPR, constituirea acestei "ACD portocalii" a fost deja aprobata de conducerea UNPR la inceputul acestei saptamani.

Oprea, Diaconescu&Co spera ca acelasi lucru il vor face, in cel mai scurt timp, si Boc si colegii sai, astfel incat alianta PDL-UNPR sa fie batuta in cuie cat mai repede, pentru a putea fi pusa in functiune, partial, incepand chiar din 1 februarie viitor, cand incepe noua sesiune parlamentara. Aceasta intrucat, dupa cum ne-a declarat Serban Mihailescu, liderul grupului parlamentar UNPR din Senat, "ne vom bate cu toate fortele pentru a ne obtine in Parlament, in viitoarea sesiune parlamentara, drepturile de care am fost privati pana acum de Mircea Geoana", primele obiective fiind postul de vicepresedinte al Senatului pentru Cristian Diaconescu si cel de vicepresedinte la Camera Deputatilor pentru Marian Sarbu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
alianta,
PDL,
UNPR,
Oprea
/actualitate/politic/ce-vrea-oprea-de-la-pdl-o-alianta-pe-model-acd-posturi-de-vicepresedinti-la-camera-si-senat-7907517
7907517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.