Ce va ureaza Elena Udrea de Craciun: “Vor veni timpuri mai bune”. Cum comentati?

Autor: Razvan Muresan Postat la 26 decembrie 2010 20 afişări

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, le transmite romanilor, prin intermediul blogului personal, urarile cu ocazia sarbatorii Nasterii Domnului si indeamna cetatenii sa aiba incredere ca vremurile de recesiune sunt trecatoare.

"Le doresc tuturor romanilor sa aiba parte de liniste si implinire alaturi de cei dragi. Gandurile bune si curate sa-i insoteasca oriunde s-ar afla. Sa aiba grija de ei si de cei apropiati lor si incredere ca vor veni timpuri mai bune. Craciun fericit tuturor!", scrie ministrul pe www.elenaudrea.ro

Pe pagina sa oficiala, Udrea se descrie ca fiind o femeie normala, cu o viata obisnuita: "Cine isi imagineaza ca mananc zilnic caviar si imi petrec timpul intre coafor si shopping se inseala. (…) Am o mama care se necajeste zilnic de neadevarurile care se scriu despre mine si pe care incerc s-o consolez cum pot. Uneori am emotii. Alteori sunt stresata. Am zile in care ma simt grozav si zile in care nu ma simt in forma, ca oricare om."

Ministrul Elena Gabriela Udrea este si deputat de Bucuresti al Partidului Democrat Liberal si presedintele organizatiei PDL din Capitala.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Elena Udrea,
Craciun,
urari,
cetateni
/actualitate/politic/ce-va-ureaza-elena-udrea-de-craciun-vor-veni-timpuri-mai-bune-cum-comentati-7846441
7846441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.