Ce promite guvernul Boc III

Postat la 23 decembrie 2009 14 afişări

Firmele care vor angaja persoane disponibilizate sau someri ar putea fi scutite de la plata contributiilor de asigurari sociale, pentru un anumit interval din 2010, ca modalitate de asigurare a unui nou loc de munca pentru aceste persoane, a afirmat, miercuri, premierul desemnat Emil Boc.

"Avem in vedere oferirea posiblitatii de recalificare profesionala, utilizand atat interventia statului, cat si fondurile europene in materie, sau oferirea de politici fiscale atractive pentru intreprinderile care angajeaza persoane disponibilizate.

Aceste intreprinderi vor beneficia de o reducere sau de un sprijin fiscal, pentru o anumita perioada de timp, de a nu plati contributiile sociale ale angajatului si ale angajatorului, pentru a stimula incadrarea in munca a acelora care urmeaza a fi disponibilizati", a spus Boc, in discursul sustinut in plenul Parlamentului pentru investirea Guvernului, transmite Mediafax.

Premierul desemnat Emil Boc a mentionat ca va prelua propunerea facuta de Mircea Geoana legata de realizarea unui moratoriu pentru plata principalului la creditele acordate in cazul IMM-urilor, firmele urmand ca timp de un an sa nu plateasca decat dobanzile aferente creditelor.

Mai multe stiri pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Guvern,
Boc,
program,
masuri,
decizii
/actualitate/politic/ce-promite-guvernul-boc-iii-5201221
5201221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.