Ce nu vor mai sti romanii despre demnitari. Basescu a gasit cum sa-si ascunda casa din Mihaileanu

Postat la 27 aprilie 2010 17 afişări

Presedintele Traian Basescu a descoperit ca este unul dintre beneficiarii noului proiect de lege privind Agentia Nationala de Integritate.

La consultarile de ieri, de la Cotroceni, pe tema repunerii in functiune a ANI, Basescu a ascultat rabdator explicatiile premierului Emil Boc despre solutia Guvernului, si anume ca demnitarii sa depuna doua declaratii, una secreta si una publica, in care dispar numele bancilor in care se gasesc conturile si adresa caselor. "Deci inteleg ca pot sa tin secret ca am apartament din Mihaileanu, sa nu stie nimeni", a spus razand Basescu.

Premierul n-a fost capabil sa continue gluma sau n-a gustat-o : "Se va sti ca aveti un apartament in Bucuresti. Adresa exacta nu va fi in declaratia publica, va fi confidentiala, care va fi depozitata si analizata de ANI".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
ANI,
CCR,
declaratii,
avere,
cercetare,
demnitari,
Basescu
/actualitate/politic/ce-nu-vor-mai-sti-romanii-despre-demnitari-basescu-a-gasit-cum-sa-si-ascunda-casa-din-mihaileanu-6065507
6065507
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.