Ce nu stiu sotii lor: cat concediu maternal au avut Oana Boc si Maria Basescu

Postat la 13 decembrie 2010 192 afişări

Emil Boc a declarat la Pro TV ca sotia sa, Oana, a stat in concediu de maternitate doi ani cu ambii copii, dupa care Guvernul a venit cu o dezmintire. Traian Basescu spune ca sotia sa, Maria, a avut trei luni de concediu maternal, insa prima doamna sustine altceva.

La emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV, premierul Emil Boc a declarat ca sotia sa a stat doi ani in concediu de crestere a copilului. "Sotia mea a stat doi ani, atat permitea legea in acel moment. Acum i-as explica - am si discutat cu ea - ca Romania atat isi permite in conditiile de astazi", a spus Boc. Ulterior, purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, a revenit cu precizarea ca doamna Boc a stat acasa doi ani cu prima fetita si doar un an in cazul celei de-a doua fetite.

In schimb, Maria Basescu ar fi stat acasa dupa ce a nascut timp de doar trei luni, in cazul ambilor copii, dupa cum a declarat presedintele Basescu, saptamana trecuta, la TVR. Intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani revistei Tonica, Maria Basescu a povestit insa cum a renuntat de tot la serviciu pentru a se dedica familiei.

Mai mult pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/ce-nu-stiu-sotii-lor-cat-concediu-maternal-au-avut-oana-boc-si-maria-basescu-7808998
7808998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.