Care sunt ministrii preferati ai lui Traian Basescu

Postat la 30 iunie 2011 46 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la 10 TV, ca Elena Udrea, Anca Boagiu, Catalin Predoiu si Daniel Funeriu sunt ministrii sai preferati, adaugand ca l-a apreciat foarte mult si de Ioan Botis ca ministru, in ciuda modului in care acesta a plecat din Guvern.

Intrebat care este ministrul sau preferat din actualul Cabinet, Basescu a raspuns razand: "Daca as spune ca nu e Elena Udrea, nu m-ati crede, asa ca incep cu Elena Udrea". El a mentionat-o, in acest context, si pe Anca Boagiu. "Imi place Anca Boagiu, ca a pus piciorul in prag la Ministerul Transporturilor. Imi place ministrul Justitiei, e un om cu calm, care a reusit in tot viesparul asta din Justitie sa se miste cumva, sa gaseasca niste solutii. Foarte mult imi place ministrul Educatiei, care a tinut foarte mult de lege. El a fost in Comisia prezidentiala de elaborare a Raportului pe Educatie, a lucrat la Presedintie, la proiectul Legii educatiei si, pe urma, cand a fost lucrat la Guvern proiectul legii, l-a sustinut cu onestitate formidabila si acum implementeaza legea, ceea ce e mare lucru", a continuat seful statului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
basescu,
ministri,
declaratii
/actualitate/politic/care-sunt-ministrii-preferati-ai-lui-traian-basescu-8414565
8414565
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.