Ca sa scoata din restaurant microfoanele care il inregistrau pe Catalin Voicu, ofiterii DNA au dat alarma cu bomba

Postat la 23 martie 2010 52 afişări

Restaurantul din Capitala unde Catalin Voicu se intalnea cu diversi oameni de afaceri sau judecatori era impanzit cu mini-microfoane, iar "deparazitarea" localului s-ar fi facut sub pretexul unei alarme cu bomba, chiar in momentul in care senatorul PSD era ridicat de pe strada, sustin avocatii judecatorului Florin Costiniu, implicat in acest dosar.

Avocatul Adrian Miclescu (fost adjunct al procurorului general al Parchetului National Anticoruptie, revocat in 2005 de actuala conducere a DNA-n.r.) a aratat ca nu poate considera coincidenta faptul ca odata cu ridicarea senatorului PSD, Catalin Voicu, de catre ofiterii anticoruptie pentru a fi dus la DNA, la restaurantul Select s-a anuntat o alarma cu bomba, iar la local a sosit o echipa de interventie, "acesta fiind cel mai probabil momentul deparazitarii localului".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Catalin Voicu,
DNA,
interceptari,
telefoane
/actualitate/politic/ca-sa-scoata-din-restaurant-microfoanele-care-il-inregistrau-pe-catalin-voicu-ofiterii-dna-au-dat-alarma-cu-bomba-5770849
5770849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.