Boc vrea mai multe acţiuni de control pentru combaterea evaziunii fiscale

Postat la 06 ianuarie 2012 14 afişări

Premierul Emil Boc a cerut miniştrilor de Finanţe şi de Interne să prezinte măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale, cu accent pe "marea evaziune", precum şi intensificarea acţiunilor de control realizate cu participarea de echipe mixte formate din reprezentanţi ai tuturor instituţiilor implicate.

Solicitările au fost formulate de premier în şedinţa comitetului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale, organizată, vineri, la Palatul Victoria, transmite Guvernul. La şedinţă au participat miniştrii de Finanţe şi Interne, reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Autorităţii Naţionale a Vămilor şi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
evaziune fiscala,
control,
combatere,
boc
/actualitate/politic/boc-vrea-mai-multe-actiuni-de-control-pentru-combaterea-evaziunii-fiscale-9130713
9130713
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.