Boc: Veştile nu sunt foarte optimiste. Europa se întoarce spre austeritate

Postat la 22 noiembrie 2011 9 afişări

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, la ieşirea din sala de judecată, unde s-a prezentat în procesul pe care i l-a intentat Sorin Ovidiu Vîntu, că Europa se întoarce spre austeritate, iar prognozele de creştere economică s-au diminuat substanţial.

"Veştile în Europa nu sunt foarte optimiste, Europa se întoarce spre austeritate. Prognozele de creştere economică s-au diminuat substanţial în Uniunea Europană. De la un optimist 2% pentru 2012 Uniunea s-a întors spre 0,5-0,6 procente. Zona euro precum şi Franţa şi Marea Britanie au întors în sens negativ prognoza de creştere de la 2% la sub 1%, respectiv 0,6-0,8%", a spus Emil Boc. Premierul a subliniat că românii o duc greu, dar că aceasta nu este doar o stare specifică României, ci întregii lumi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
boc,
optimism,
europa,
austeritate
/actualitate/politic/boc-vestile-nu-sunt-foarte-optimiste-europa-se-intoarce-spre-austeritate-8997354
8997354
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.