Boc si Blaga au anuntat ca vor candida la sefia PDL. Ce solutie prefera Basescu pentru guvern

Postat la 14 martie 2011 6 afişări

Potrivit unor surse participante la intalnirea partidului, Emil Boc si Vasile Blaga si-au anuntat colegii ca vor candida la sefia PDL. Traian Basescu a sustinut din nou solutia unui premier tehnocrat.

Fara a-si anunta in mod clar sustinrea pentru vreunul dintre candidatii la sefia PDL, Traian Basescu a facut cateva afirmatii, interpretate de o parte a sefilor democrat-liberali drept sprijin pentru Emil Boc. "Eu sunt partenerul primului-ministru si cred ca nu aveti nicio indoiala in acasta privinta. Am sprijinit reformele guvernului, iar acestea isi vor arata cat de curand rezultatele", a spus seful statului, conform unor participanti la intalnire. Basescu a facut trimitere si la alegerile locale de anul viitor. "E foarte important sa valorificati reformele facute pana acum. De aici incolo nu vor mai fi luate masuri dure", a spus presedintele. Referitor la motiuna de cenzura de saptamana viitoare, Traian Basescu i-a sfatuit pe pedelisti sa nu ia lucrurile in gluma. "Va vad relaxati!", le-a spus presedintele, adaugand: "Va rog foarte mult sa fiti atenti!"

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
Basescu,
partid,
planuri,
alegeri,
candidati
/actualitate/politic/boc-si-blaga-au-anuntat-ca-vor-candida-la-sefia-pdl-ce-solutie-prefera-basescu-pentru-guvern-8059178
8059178
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.