Boc: Reorganizarea administrativ-teritoriala este o cale de eliminare a coruptiei

Postat la 15 iunie 2011 19 afişări

Premierul Emil Boc a declarat miercuri, la postul public de radio, ca reorganizarea administrativ-teritoriala este o cale de eliminare a coruptiei.

Declaratiile premierului la RRA:

• Referitor la afirmatiile presedintelui CJ Covasna, Tamas Sandor: Dialogul este singura cale normala de aputea rezolva problemele comune pe care le avem.

• Reorganizarea este un proiect politic, al PDL. Noi am deschis dialogul cu partenerii de coalitie pentru a le explica avantajele acestui model pe care il propunem. Politicienii pierd prin acest proiect. Trebuie sa ne detasam de interesul marunt politic pe care partidele il au. Administratiile locale vor primi mai multa putere de decizie. Noi credem ca avem argumente solide pentru sustinerea proiectului nostru.

• Cezar Preda nu mai este membru al BPN in PDL si n-a participat la discutii. Decizia politica a fost luata prin vot in BPN pentru sustinerea procesului de reorganizare teritoriala. Este un parteneriat cum a existat si pana acum intre Guvern, presedinte si PDL.

• Criza nu s-a sfarsit. Sunt tot mai multe semne cu privire la pericolul revenirii. Romania are nevoie de maxima prudenta si vigilenta. Eu fac apel la maxima prudenta in interesul acestei tari, sa nu mai cadem in patima populismului. Fac apel la toti politicenii sa se gandeasca la aceste lucruri.

• Alianta socialista (n.r. USL) propune sa nu ne atingem de baronii lor, propun amanare pana in 2016 si inca o structura administrativa peste judete, adica noi consilii regionale, personal, birocratie mai multa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
boc,
reorganizare,
eliminare,
coruptie
/actualitate/politic/boc-reorganizarea-administrativ-teritoriala-este-o-cale-de-eliminare-a-coruptiei-8345725
8345725
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.