Boc: PDL continua discutiile pentru cele 8 judete, este posibila angajarea raspunderii

Postat la 15 iunie 2011 12 afişări

PDL va continua discutiile cu partenerii de coalitie pentru reorganizarea administrativa a tarii, mentinandu-si opinia ca ideea constituirii a opt judete mari este cea mai buna, iar angajarea raspunderii pentru acest proiect ramane o varianta luata in calcul, a declarat, marti seara, premierul Emil Boc.

Declaratiile premierului la TVR:

• Despre restructurarea Ministerului de Interne: Mai multe va poate spune domnul Igas. E un proiect pe care il apreciez. Esenta reformei este mai putini oameni in birouri si mai multi aproape de cetateni.

• Intrebat daca ia in calcul o remaniere: Evaluarile se fac in permanenta, iar deciziile se iau si se comunica dupa.

• Structura CSM trebuie completata cat mai urgent. Ministrul Justitiei a prezentat astazi doua proiecte importante si urmeaza ca procesele aflate pe rol sa fie solutionate repede. Asta ne cere si UE.

• Despre aderarea la Schengen: Sunt optimist ca in toamna vom avea un raspuns pozitiv. Optiunea noastra este pentru aderarea in octombrie, dar exista si optiunea aderarii pe etape.

• Despre revizuirea Constitutiei: Lucrurile sunt putin mai avansate. Acum e la Curtea Constitutionala si urmeaza apoi sa se dezbata la nivel parlamentar. Trebuie sa ne uitam la interesul general, nu la interesul politic al fiecarui partid.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
boc,
reorganizare,
pdl,
declaratii
/actualitate/politic/boc-pdl-continua-discutiile-pentru-cele-8-judete-este-posibila-angajarea-raspunderii-8342709
8342709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.