Boc: Masurile de austeritate adoptate de Romania sunt implementate acum de tari cu renume din UE

Postat la 29 aprilie 2011 11 afişări

Premierul Emil Boc a declarat, joi seara, la Craiova, ca multe tari cu "renume" din Uniunea Europeana au inceput sa adopte masurile de austeritate impuse de Guvernul condus de el, in caz contrar Romania intrand in incapacitate si plata si ajungand sa i se puna lacat.

Premierul Emil Boc, care a ajuns, joi dupa-amiaza, la Craiova, pentru a-si prezenta programul-motiune cu care candideaza pentru un nou mandat la sefia PDL, a afirmat ca masurile de austeritate adoptate de Cabinetul sau isi arata "roadele", transmite corespondentul MEDIAFAX. "Stiu ca in Romania este inca dificil, dar trecem de pe partea de minus pe partea de plus. Romania merge pe crestere economica si masurile pe care le-am luat isi arata incetul cu incetul roadele pentru o Romanie performanta", a declarat Emil Boc. El sustine ca masurile adoptate de Guvernul Boc sunt aplicate in acest moment de alte tari cu "renume" din Uniunea Europeana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
boc,
economie,
masuri,
UE,
state
/actualitate/politic/boc-masurile-de-austeritate-adoptate-de-romania-sunt-implementate-acum-de-tari-cu-renume-din-ue-8202085
8202085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.