Boc le-a cerut ministrilor explicatii pentru ratarea tintelor de atragere a fondurilor UE

Postat la 07 iulie 2011 11 afişări

Premierul Emil Boc le-a reprosat ministrilor ca nu si-au respectat angajamentele privind cresterea volumului de fonduri europene atrase, asumate inclusiv in sedinta de guvern la care a participat si presedintele Traian Basescu, si le-a cerut explicatii, solicitand si un raport in maxim o saptamana.

"Premierul le-a reprosat ministrilor ca nu si-au respectat angajamentele de crestere a volumului de fonduri europene atrase peste un anumit plafon, angajamente care au fost asumate de unii dintre membrii Cabinetului inclusiv in sedinta de guvern din luna iunie la care a participat si presedintele Traian Basescu. El a cerut explicatii, solicitand in acelasi timp ca, in maximum o saptamana, sa ii fie prezentat si un raport explicativ pe aceasta tema privind problemele care au impiedicat indeplinirea angajamentelor", au relatat agentiei MEDIAFAX surse participante la discutie. La discutii au participat ministrii Comunicatiilor, Administratiei si Internelor, Educatiei si Dezvoltarii Regionale, restul institutiilor fiind reprezentate la nivel de secretar de stat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
boc,
explicatii,
ratare,
tinte
/actualitate/politic/boc-le-a-cerut-ministrilor-explicatii-pentru-ratarea-tintelor-de-atragere-a-fondurilor-ue-8459628
8459628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.