Boc: Guvernul poate accepta scaderea varstei de pensionare pentru femei cu doi sau mai multi copii

Postat la 19 martie 2010 9 afişări

Guvernul poate accepta ca varsta de pensionare sa fie redusa pentru femei cu un an, in cazul femeilor cu doi copii, si cu doi ani, pentru mai mult de doi copii, precum si o scadere a varstei de pensionare in cazul conditiilor speciale de munca, a anuntat premierul Boc, dupa discutia cu sindicatele.

Pensiile nu vor scadea, iar valoarea punctului de pensie va fi calculata astfel incat sa fie mentinuta la cel putin 40% din salariul mediu brut pe economie si poate creste pana la 45%, in functie de resurse, a mai aratat seful Guvernului.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Boc,
pensionare,
varsta,
femei,
copii,
mame
/actualitate/politic/boc-guvernul-poate-accepta-scaderea-varstei-de-pensionare-pentru-femei-cu-doi-sau-mai-multi-copii-5759990
5759990
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.