Boc: Guvernul depune toate eforturile pentru a asigura un mediu economic stabil si atractiv

Postat la 05 iulie 2011 16 afişări

Guvernul Romaniei depune toate eforturile pentru asigurarea unui mediu economic stabil si atractiv, a declarat, luni, premierul Emil Boc, intr-un discurs rostit la ceremonia de marcare a Zilei Independentei.

"Guvernul pe care il reprezint depune toate eforturile pentru asigurarea unui mediu economic stabil, atractiv, pentru ceea ce inseamna mediul de afaceri. La fel ca majoritatea statelor UE, si tara noastra a fost afectata de criza, dar datele ne arata ca recesiunea s-a incheiat si ne indreptam catre iesirea din criza economica. Chiar astazi am primit o veste buna, Romania dobandind statutul de investment grade, ceea ce confirma corectitudinea masurilor pe care le-am luat in ultimii doi ani si asigura un traseu sanatos din punct de vedere economic al Romaniei", a spus premierul Emil Boc. El a vorbit despre parteneriatul strategic dintre Romania si SUA. "Vocatia si potentialul acestui parteneriat, departe de a fi epuizate, ofera premisele pentru intensificarea in continuare a legaturilor existente intre Romania si SUA, in special in domeniul economic, contribuind totodata la imbunatatirea contactelor directe dintre oameni", a spus el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
boc,
guvern,
economie
/actualitate/politic/boc-guvernul-depune-toate-eforturile-pentru-a-asigura-un-mediu-economic-stabil-si-atractiv-8439343
8439343
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.