Boc: Bugetul pe 2012 respectă zicala românească "paza bună trece primejdia rea"

Postat la 25 noiembrie 2011 13 afişări

Premierul Emil Boc a declarat vineri, după ce Guvernul a aprobat proiectul de buget pe 2012, că bugetul de stat pe 2012 respectă zicala românească "paza bună trece primejdia rea" şi poate fi descris în patru cuvinte: prudenţă, responsabilitate, investiţii şi locuri de muncă.

Declaraţiile premierului:

Proiectul de buget rămâne ancorat în prudenţă şi responsabilite, cu susţinerea investiţiilor şi a locurilor de muncă.#

Proiectul de buget este construit pe un curs euro-leu aflat în echlibru.

Absorbţia fondurilor europene: obiectivul Guvernului este obţinerea a cel puţin 6 miliarde de euro din fonduri UE pe agricultură şi coeziune. Rata de absobţie pe fonduri UE va fi de minim 20% în 2012.

Salariile şi pensiile nu scad în 2012 şi niciun român nu va primi mai puţini bani în mână. Nu modificăm cota unică de impozitare, TVA şi contribuţiile de asigurări sociale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
boc,
buget,
previziuni
/actualitate/politic/boc-bugetul-pe-2012-respecta-zicala-romaneasca-paza-buna-trece-primejdia-rea-9007181
9007181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.