Boc, Blaga si Antonescu la Congresul UDMR. Presedintele Uniunii este ales prin vot secret

Postat la 26 februarie 2011 7 afişări

Cel de-al X-lea Congres al UDMR a inceput sambata la Oradea, la acesta participand 555 de delegati si peste o suta de invitati din Romania, Ungaria, Slovacia si Serbia, intre care sefii partidelor parlamentare de la Bucuresti si liderul Partidului Popular Crestin Democrat din Ungaria, Semjen Zsolt.

Congresul UDMR a inceput sambata, in jurul orei 11.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, aflata in centrul orasului, cu intonarea imnului Ungariei, al Romaniei si al Uniunii Europene. La Congres au drept de decizie 555 de delegati ai organizatiilor UDMR din intreaga tara, din care o parte au fost desemnati prin vot, iar o alta parte este constituita din membrii marcanti ai Uniunii. Fiecare din cei trei candidati la functia de presedinte al UDMR - Kelemen Hunor, Eckstein Kovacs Peter si Olosz Gergely - va avea la dispozitie zece minute pentru a-si expune programul si trei minute pentru a raspunde la afirmatiile competitorilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
UDMR,
alegeri,
partid
/actualitate/politic/boc-blaga-si-antonescu-la-congresul-udmr-presedintele-uniunii-este-ales-prin-vot-secret-8013772
8013772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.