Boc: Actuala coalitie are sansa sa castige viitoarele alegeri si sa continue guvernarea

Postat la 26 februarie 2011 16 afişări

Presedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat, sambata, la Congresul UDMR de la Oradea, ca actuala coalitie are sansa sa culeaga roadele politice ale masurilor luate in 2010 si sa castige viitoarele alegeri, pentru a continua guvernarea.

Boc a afirmat ca actuala coalitie va ramane in istorie ca fiind singura care a reusit sa salveze tara de la colaps economic si sa stabilizeze economia. "Aceasta coalitie va ramane in istorie ca fiind singura care a reusit sa salveze tara de la colaps economic si sa stabilizeze economia, sa o duca pe crestere economica in acelasi mandat si sa continue guvernarea. Oricat ar incerca unii sau altii, datele economice ne arata ca in acest an vom avea o crestere economica de 1,5-2 la suta si de 4-4,5 la suta in 2012, care se va resimti in buzunarele romanilor. (...) Am fost impreuna cand ne-a fost cel mai greu, avem sansa sa dam Romaniei crestere economica. Impreuna vom culege roadele politice ale acestor decizii grele si dificile pentru tara de catre actuala coalitie, care inseamna castigarea viitoarelor alegeri si continuarea guvernarii", a spus Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
UDMR,
alegeri,
partid,
boc,
declaratii
/actualitate/politic/boc-actuala-coalitie-are-sansa-sa-castige-viitoarele-alegeri-si-sa-continue-guvernarea-8013796
8013796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.