Boc a economisit, Videanu s-a „extins” cu inca o casa si un teren, Oprea a cheltuit

Postat la 22 iunie 2010 18 afişări

In cele sase luni de zile care s-au scurs de la ultimele declaratii de avere pe care le-au depus si publicat, guvernantii au avut o atitudine destul de diferitt fata de criza economica care ar trebui sa se faca simtita si in buzunarele ministeriale.

Instinctul economic i-a ghidat insa total diferit cand vine vorba de averile personale. Ca si in viaţa politica de zi cu zi, unii ministri s-au "aruncat", au investit, s-au implicat, in timp ce alti membri ai Cabinetului au adoptat calea prudentei, scrie Gandul.

Premierul, un monument de chibzuinta

Ca sef al Guvernului, Emil Boc vrea sa dea un semnal de cumpatare financiara chiar si cand vine vorba de propriul "salar". Luna de luna, premierul a reusit sa stranga, in ultima jumatate de an, inca 5.000 de lei pe cardurile bancare, ajungand la un total de 70.000 lei economisiti pe aceste carduri.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/boc-a-economisit-videanu-s-a-extins-cu-inca-o-casa-si-un-teren-oprea-a-cheltuit-6437355
6437355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.