Boala cronica a parlamentarilor: chiulul

Autor: Mihai Mitrica Postat la 27 martie 2011 14 afişări

Puterea nu a avut voturile necesare pentru a sustine in aceasta saptamana cererile de reexaminare formulate de presedintele Traian Basescu in vederea reducerea TVA pentru produsele alimentare de baza si revenirea la 1.000 de lei a plafonului de neimpozitare a pensiilor.

Absenta senatorilor din arcul guvernamental a facut si ca o serie de ordonante de urgenta sa nu poata fi adoptate, printre acestea cele referitoare la cardul national de asigurari de sanatate, alocatia privind sustinerea familiei, precum si prelungirea pana la 31 decembrie 2011 a termenului de recalculare a pensiilor militarilor pentru care nu s-au identificat documentele necesare.

Batalia finala se va da insa in perioada urmatoare la Camera Deputatilor, forul decizional in cazul tuturor acestor acte legislative.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/boala-cronica-a-parlamentarilor-chiulul-8101587
8101587
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.