Boagiu: Este important că Guvernul a luat o decizie de maximă responsabilitate pentru România

Postat la 06 februarie 2012 10 afişări

Vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a declarat, luni, referindu-se la faptul că Emil Boc a depus mandatul Guvernului, că este important că Guvernul a luat o decizie de maximă responsabilitate pentru România, iar cei care vor veni trebuie să continue ce a făcut acest Executiv.

"Este important că Guvernul a luat o decizie de maximă responsabilitate pentru România, iar cei care vor veni vor trebui să continue ce a făcut acest Guvern", a afirmat Anca Boagiu. Întrebată dacă şi-ar asuma răspunderea funcţiei de premier, Boagiu a evitat să răspundă. Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului, confirmând informaţiile transmise anterior de MEDIAFAX privind demisia sa din funcţie.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
flutur,
emil boc,
demisie,
reactii
/actualitate/politic/boagiu-este-important-ca-guvernul-a-luat-o-decizie-de-maxima-responsabilitate-pentru-romania-9209722
9209722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.