Blaga: Geoana a vrut sa-l puna pe Voicu secretar de stat la MI, dupa tentativa de a-l pune ministru

Postat la 25 martie 2010 16 afişări

Ministrul Administratiei si Internelor Vasile Blaga dezvaluie, la Interviurile Gandul , cum a incercat Mircea Geoana sa-l bage pe Catalin Voicu la Ministerul de Interne, dupa ce acesta nu reusise sa obtine sprijinul PSD pentru a fi ministru.

Blaga spune ca Geoana l-a propus mai intai pe Voicu pentru functia de secretar de stat la MAI, dar ca premierul Emil Boc s-a opus, dupa ce a primit de la SRI o informare care arata ca senatorul are niste probleme de dosar. Geoana ar fi incercat apoi sa-i obtina numirea lui Voicu ca prefect de Giurgiu, dar Boc s-a opus din nou, tot din aceleasi motive.

Mircea Geoana dezminte declaratiile lui Vasile Blaga ca, in primavara anului trecut, ar fi negociat cu PD-L functia de secretar de stat sau de prefect de Giurgiu pentru senatorul Catalin Voicu, declarand pentru Gandul ca respectivele afirmatii sunt "absurde".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/blaga-geoana-a-vrut-sa-l-puna-pe-voicu-secretar-de-stat-la-mi-dupa-tentativa-de-a-l-pune-ministru-5777406
5777406
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.