Berlusconi, la Palatul Victoria, pentru a conduce cu Boc reuniunea romano-italiana

Postat la 30 mai 2011 11 afişări

Prim-ministrul italian Silvio Berlusconi, aflat la Bucuresti pentru o vizita de doua zile, a sosit la Palatul Victoria, unde, impreuna cu premierul Emil Boc, va conduce reuniunea interguvernamentala romano-italiana.

El a fost intampinat la sediul Guvernului cu garda de onoare si fanfara militara. Premierul italian Silvio Berlusconi a inceput, luni, o vizita in Romania, urmand sa discute cu omolgul roman, Emil Boc, si sa fie primit, cel mai probabil marti, de presedintele Traian Basescu. Potrivit Guvernului de la Bucuresti, pe agenda discutiilor se vor afla si subiecte precum comunitatea romaneasca din Italia si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
berlusconi,
vizita,
reuniune,
boc
/actualitate/politic/berlusconi-la-palatul-victoria-pentru-a-conduce-cu-boc-reuniunea-romano-italiana-8296656
8296656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.