Berceanu pregateste listele de concedieri de la CFR

Postat la 23 august 2010 43 afişări

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ca programul pe care il va prezenta luni sindicatelor feroviare contine disponibilizari la CFR si ca numarul celor care vor fi afectati depinde de gasirea altor solutii de diminuare a cheltuielilor.

"O sa le prezint sindicatelor acest program, care are si disponibilizari, dar nu este batut in cuie, este o propunere. Daca in discutiile cu sindicatele vom gasi si alte solutii de reducere a cheltuielilor si crestere a veniturilor o sa se diminueze numarul disponibilizatilor", a afirmat Berceanu, la deschiderea circulatiei pe pasajul de la Brazi de pe centura Ploiesti. El a aratat ca pierderile de la calea ferata sunt de circa 600- 700 milioane lei anual.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/berceanu-pregateste-listele-de-concedieri-de-la-cfr-7022770
7022770
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.