Basescu: Trebuie sa mentinem obiectivul aderarii la zona euro in 2015

Postat la 28 aprilie 2011 42 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri la TVR ca trebuie mentinut obiectivul privind intrarea in zona euro in 2015, mentionand ca a avut discutii in acest sens cu premierul Emil Boc si cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Seful statului a declarat ca ritmul reformelor trebuie mentinut pentru realizarea acestui obiectiv.

El a spus la TVR 1 ca decizia va fi luata, vineri, de Guvern.

Basescu a precizat ca a tinut sa isi exprime in discutiile cu premierul si cu guvernatorul BNR punctul de vedere privind mentinerea obiectivului 2015 pentru intrarea in zona euro.

Ingrijorarea lui Jeffrey Franks legata de alegerile din 2012 este aceeasi cu a mea

► Am vazut declaratia domnului Jeffrey Franks. Sa fiu foarte sincer, este aceeasi ingrijorare pe care o am si eu . Din acest motiv, am insistat mult - Guvernul a fost de acord, ca de altfel si Banca Nationala - ca perioada premergatoare anului electoral 2012 s-o acoperim cu un acord cu FMI si cu UE.

► Nu e suficienta doar reforma in Justitie cu Codurile, doar reforma in educatie, doar reforma pe piata fortei de munca cu Codul Muncii si reglementarile dialogului social, ci trebuie sa continue.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obiectiv,
basescu,
obiectiv,
aderare,
mentinere
/actualitate/politic/basescu-trebuie-sa-mentinem-obiectivul-aderarii-la-zona-euro-in-2015-8198048
8198048
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.