Basescu: SRI se foloseste pentru obtinerea de informatii "de la satelit la banala ascultare a telefoanelor"

Postat la 24 martie 2010 14 afişări

Presedintele Traian Basescu a laudat, miercuri, activitatea Serviciului Roman de Informatii (SRI), la sedinta bilantului institutiei pe anul 2009, afirmand ca acest serviciu s-a modernizat si nu mai foloseste informatii pentru a sustine un regim dictatorial si un partid unic, ci pentru a apara legea si Constitutia.

Basescu a declarat ca mijloacele utilizate de SRI pentru a culege informatii sunt aceleasi pe care le folosesc toate serviciile similare din lume, "de la satelit pana la banala ascultare a telefoanelor".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SRI,
bilant,
Basescu,
informatii,
ascultare,
telefoane
/actualitate/politic/basescu-sri-se-foloseste-pentru-obtinerea-de-informatii-de-la-satelit-la-banala-ascultare-a-telefoanelor-5773512
5773512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.