Basescu si sondajele: „N-am altul, decat acest partid. Increderea e de 11%. Cum ajung la 30%?!"

Postat la 17 februarie 2011 8 afişări

Principala tema de casa pe care Traian Basescu le-a dat-o pedelistilor este "soarta" premierului Boc. In intalnirea pe care a avut-o marti cu parlamentarii democrat-liberali, presedintele le-a spus raspicat ca guvernul nu mai poate continua dupa acelasi tipar ca pana acum.

"Nu va faceti ca nu stiti, marea dezbatere si in afara partidului, si in interiorul partidului este «dom'le ce ne facem cu Guvernul?» ca premierul Boc nu mai este agreat de populatie, nu mai aduce voturi, deci stiti acest lucru....Ne lansam intr-o demagogie daca nu raspundem exact subiectului, iar a raspunde subiectului inseamna o decizie", le-a spus Basescu pedelistilor, traducandu-le acestora concluziile la care a ajuns in urma discutiilor cu sefii filialelor din teritoriu: "Ceea ce eu am discutat cu presedinti de organizatii judetene a fost: care este calea. Plecand inclusiv de la premisa unui nou premier cu un nou Guvern ca solutie de relansare a increderii".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
basescu,
pdl,
partid,
sondaje
/actualitate/politic/basescu-si-sondajele-n-am-altul-decat-acest-partid-increderea-e-de-11-cum-ajung-la-30-7990865
7990865
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.