Basescu si Sarkozy au hotarat sa lucreze pe subiectul romilor intr-o viitoare intalnire, la Paris

Postat la 11 septembrie 2010 14 afişări

Presedintii Romaniei si Frantei au avut, vineri, o convorbire telefonica "amicala si constructiva", constatand "deplinul acord" de a raspunde eficient problemei puse de integrarea romilor si hotarand sa lucreze impreuna legat de acest subiect, cu ocazia unei viitoare intalniri bilaterale, la Paris.

Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Romaniei si presedintele Republicii Franceze au avut o convorbire telefonica, in cursul serii de vineri, fiind convenit un comunicat de presa comun.

"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, si presedintele Republicii Franceze, Nicolas Sarkozy, au avut vineri o convorbire telefonica amicala si constructiva. Cei doi au reamintit determinarea comuna de a continua si aprofunda parteneriatul strans dintre Romania si Franta. Astfel, cei doi sefi de stat au constatat deplinul acord de a raspunde eficient problemei puse de integrarea romilor, mai cu seama, prin punerea in aplicare a acordului asupra caruia ministrii romani si francezi au convenit, joi, 09 septembrie, la Bucuresti. Presedintele Republicii Franceze si presedintele Romaniei au hotarat sa lucreze impreuna pe marginea acestui subiect, precum si pe cel al romilor nomazi, cu ocazia unei viitoare intalniri bilaterale ce va avea loc la Paris", se arata in textul comunicatului de presa comun.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Basescu,
Sarkozy,
intalnire,
romi
/actualitate/politic/basescu-si-sarkozy-au-hotarat-sa-lucreze-pe-subiectul-romilor-intr-o-viitoare-intalnire-la-paris-7192916
7192916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.