Basescu si membri ai Guvernului au petrecut sambata la nunta fetei lui Oprea

Postat la 18 iulie 2011 14 afişări

Presedintele Traian Basescu si marea majoritate a membrilor Guvernului au participat, sambata, la nunta organizata de ministrul Apararii, Gabriel Oprea, pentru fata sa, mentionand ca au fost prezenti si Marian Oprisan, Eugen Bejinariu si Vasile Dancu.

La evenimentul de la Palatul Snagov, aflat in administrarea RA-APPS, au fost prezente, conform surselor "Gandul", aproximativ 500 de persoane. La cea mai importanta masa au stat presedintele Traian Basescu, premierul Emil Boc si sotiile acestora. Dintre membrii Guvernului au lipsit doar vicepremierul Marko Bela, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, ministru Mediului, Laszlo Borbely si ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara. In rest, ceilalti ministri, printre care si cel al Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, au raspuns invitatiei primite de la colegul sau ministrul Oprea. De asemenea, pe lista invitatilor s-au numarat liderii UNPR Marian Sarbu, Cristian Diaconescu si Neculai Ontanu, parlamentari ai UNPR, dar si fosti colegi din PSD. Marian Oprisan, Eugen Bejinariu si Vasile Dancu au fost pesedistii care au participat la nunta generalului Oprea, trecand astfel peste adversitatile dintre cele doua partide.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
oprea,
nunta,
invitati,
basescu
/actualitate/politic/basescu-si-membri-ai-guvernului-au-petrecut-sambata-la-nunta-fetei-lui-oprea-8503430
8503430
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.