Băsescu: Românii nu au motive să fie pesimişti, chiar dacă încă ne este greu

Postat la 11 noiembrie 2011 9 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la o întâlnire cu reprezenţi ai comunităţii româneşti din Germania, că românii nu au motive să fie pesimişti, chiar dacă încă le este greu şi a susţinut că România va depăşi criza mai bine decât alte ţări.

"Îmi pare foarte rău că în România a fost creată - şi aici trebuie să recunoaştem că mass-media a avut un rol foarte important în a-i face pe români pesimişti. Le spun şi de la Bucureşti şi le spun şi astăzi de la Berlin că nu au motive să fie pesimişti, chiar dacă încă ne este greu. România va depăşi criza mai bine decât alte ţări, chiar dacă asta a însemnat un cost uriaş pentru fiecare român şi un cost politic pentru cei care s-au aflat la guvernare în această perioadă", a spus şeful statului. El a adăugat că a fost preferat un cost politic unui derapaj.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
romani,
pesimism,
discurs
/actualitate/politic/basescu-romanii-nu-au-motive-sa-fie-pesimisti-chiar-daca-inca-ne-este-greu-8961243
8961243
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.